ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Objednajte si svadobný denník

Stránka sa nenašla


 1.1   V prípade, ak Nájomca zruší objednávku k Predmetu nájmu najneskôr 30 dní pred dňom začatia nájmu (t. j. ak odstúpi 30 dní pred dňom odovzdania Predmetu nájmu do užívania) z akéhokoľvek dôvodu na jeho strane, zaväzuje sa zaplatiť Prenajímateľovi odstupné vo výške prvej časti nájomného.

1.2   V prípade, ak Nájomca zruší objednávku k Predmetu nájmu menej ako 30 dní pred dňom začatia nájmu (t. j. ak odstúpi menej ako 30 dní pred dňom odovzdania Predmetu nájmu do užívania) z akéhokoľvek dôvodu na jeho strane, zaväzuje sa zaplatiť Prenajímateľovi odstupné vo výške dohodnutého Nájomného.

1.3   Uhradenú zálohu za konkrétny tovar (svadobné šaty, závoj, midi dress) v prípade zrušenia prepadá . Uhradenú zálohu nie je možné preniesť na inú osobu. 

1.4   Nájomca sa zaväzuje vrátiť Predmet nájmu nepoškodený v pôvodnom stave. 

1.5   Nájomca je povinný vrátiť Predmet nájmu prvý pracovný deň nasledujúci po udalosti, na ktorú si Predmet nájmu prevzal do užívania, t. j. v deň skončenia nájmu, inak vždy v pondelok v čase do 12.00 hod .

1.6   V prípade poškodenia Predmetu nájmu, sa Nájomca zaväzuje nahradiť Prenajímateľovi spôsobenú škodu.

1.7. Pri rezervácii termínu je potrebné uhradiť poplatok  (30 eur) za skúšanie svadobných šiat, ten je v prípade zrušenia skúšky  nevratný a neprenosný na iný osobu.